Aktuális
15 °C
maximális
8 °C
minimális
Hócsúszdapark
Üzemel
Esti sízés
Nincs
Saintpista Funpark
Nem üzemel
Sípark live
Mátraszentistván
Sípark live
Hütte terasz
Síliftek
0/8
Üzemel
Sípályák
0/10
Üzemel
Síelhető hossz
0 m
Összesen: 3990 m
MAGYARORSZÁG ELSŐ HÓÁGYÚZOTT SÍPÁLYÁi
magyarorszÁg elsŐ hÓÁgyÚzott sÍpÁlyÁi

Síbérlet árak 2018/19


Főszezon12.22-03.17
Elő-/Utószezon12.01-12.21 és 03.18-04.01
SíoktatóparkKezdők síliftjei
Napijegy9:30 - 16:30
Félnapos jegy9:30-13:00 / 13:00-16:30
Napijegy9:30 - 16:30
Félnapos jegy9:30-13:00 / 13:00-16:30
Síoktatópark és "Kis Poma",D, E, F, G liftek 9:30-16:30
Felnőtt
7500 Ft/fő
6500 Ft/fő
6000 Ft/fő
5000 Ft/fő
4000 Ft/fő
Diák/gyermek/senior
5500 Ft/fő
4500 Ft/fő
4500 Ft/fő
4000 Ft/fő
3500 Ft/fő
Gyermek 6 éves kor alatt**
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
3500 Ft/fő
HARMAdik gyermektől nagycsaládosoknak***
3000 Ft/fő
3000 Ft/fő
3000 Ft/fő
3000 Ft/fő
3000 Ft/fő
jegyinformációk - síbérletek
*A napijegy 9:30-16:30-ig tart. A félnapos jegy 9:30-13:00 és 13:00-16:30-ig tart.
**A síliftek és a sípálya használata 6 éves kor alatt INGYENES, kivéve SíoktatóPark! Figyelem! A SíoktatóPark területén 6 éves kor alatt is szükséges a síbérlet megváltása, mivel ez egy speciális, gyermekek számára (is) kialakított terület.
***a "Nagycsalád kedvezmény"- a több gyerekes nagy családoknak jelentős kedvezményt nyújt a Sípark a bérletárakból azért, hogy senki se maradjon otthon és az egész család mielőbb lécet csatolhasson! Minden családnak a harmadik gyerektől (minden gyermek 14 éves kor alatt van) csak 3.000 Ft-ba kerül egy sínap, s a kedvezmény kapcsolódhat több napos szülői bérlethez is. A családi összetartozást igazolni kell lakcímkártyával vagy TAJ kártyával, s már egy síző szülővel is igénybe lehet venni!
KAUCIÓ: A síbérlet (chipkártya) letéti díj megfizetése után vehető át, melynek díja: 1000 Ft/síbérlet, melyet készpénzben tudunk elfogadni.
Síbérlet nem átruházható: a síbérlet első használatakor kép készül a síbérlet tulajdonosáról, amelyet folyamatosan ellenőrzünk. Bérlet bevonást von maga után amennyiben máshoz kerül.

Többnapos bérletek

Weekend˟˟
Olcsóbb hétköznapok˟˟˟
Szezon
Hétvége + Péntek Este
3 tetszőleges hétköznap
4 tetszőleges hétköznap
5 tetszőleges hétköznap
Fényképes szezon bérlet
Felnőtt
17000 Ft/fő
17000 Ft/fő
21500 Ft/fő
27000 Ft/fő
75000 Ft/fő
Diák/gyermek/senior
13000 Ft/fő
13000 Ft/fő
16000 Ft/fő
19000 Ft/fő
50000 Ft/fő
Gyermek 6 éves kor alatt
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
harmadik gyermektől nagycsaládosoknak
9000 Ft/fő
9000 Ft/fő
12000 Ft/fő
15000 Ft/fő
32000 Ft/fő
jegyinformációk - többnapos
**a "Weekend Síbérlet" érvényes a péntek, szombat esti sízésre és szombat-vasárnapra.
***az "Olcsóbb hétköznapok" síbérlet megbontható és bármelyik tetszőleges hétköznapon felhasználható az egész szezon folyamán, kivétel ünnepnapok (03.15) és a két ünnep (iskolai téli szünet) közötti időszak (12.24 - 01.02.). Minden egyes nap megválasztása automatikusan az első kártyahasználattal történik.
KAUCIÓ:  A síbérlet (chipkártya) letéti díj megfizetése után vehető át, melynek díja: 1000 Ft/síbérlet, melyet készpénzben tudunk elfogadni.
Síbérlet nem átruházható: a síbérlet első használatakor kép készül a síbérlet tulajdonosáról, amelyet folyamatosan ellenőrzünk. Bérlet bevonást von maga után amennyiben máshoz kerül.

Esti sízés

Esti sízés
Esti sízés (Felső vagy egész pálya) ˟
Ráadás esti sízés (Kiegészítő ár) ˟
Felnőtt
5500 Ft/fő
2000 Ft/fő
Diák/gyermek/senior
4500 Ft/fő
2000 Ft/fő
Gyermek 6 éves kor alatt
Ingyenes
Ingyenes
HARMADIK gyermektől nagycsaládosoknak
3000 Ft/fő
2000 Ft/fő
jegyinformációk - esti sízés
*Az "Esti Sízés" Pénteken és Szombaton: 17.00-21.00-ig tart! Az aktuálisan meghirdetett pályafelületre érvényes a bérlet.
**Az "Extra Esti Sízés" jegyet a pénteki és szombati nap kiegészítéseként lehet megvásárolni. A visszaélések elkerülése végett, az "Extra Esti Sízés" jegyet a napijeggyel egyszerre lehet megvásárolni!
KAUCIÓ: A síbérlet (chipkártya) letéti díj megfizetése után vehető át, melynek díja: 1000 Ft/síbérlet, melyet készpénzben tudunk elfogadni.
Síbérlet nem átruházható: a síbérlet első használatakor kép készül a síbérlet tulajdonosáról, amelyet folyamatosan ellenőrzünk. Bérlet bevonást von maga után amennyiben máshoz kerül.

jegyinformációk

Minden síbérlet ára tartalmazza:
• a díjtalan parkolást a Síparkhoz tartozó parkolókban,
• 500 ezer Ft kártérítésig csoportos balesetbiztosítási díjat (ALLIANZ HUNGÁRIA, a KÖTVÉNY SZÁMA: 244956509),
• a hóágyúzott pályákat,
• a lifteket,
• a folyamatosan takarított és fűtött mellékhelységek használatát.
fontos!
A síbérletek árát nem lehet visszaigényelni: annak elvesztése esetén, vagy a rossz időjárásra ill. hóviszonyokra hivatkozva! Ugyanígy a működõ liftek és a pályák száma (az aktuális lehetőségeknek megfelelõen működnek!) valamint a várakozási idő a lifteknél, szintén nem szolgálhat követelés alapjául! A pénztárnál mindenki tájékozódjon bérletvásárlás előtt a Sípark napi működési körülményeirõl és a becsült várakozási idõkrõl is!
Balesetbiztosítás érvényes síbérlet esetén! Baleset esetén minden esetben ki kell töltetni a baleseti adatlapot, és el kell tenni a síbérletről szóló nyugtát, és az érvényes síbérletnek a sorszámát feljegyezni (PSN szám)! Orvosi papírral a biztosítóhoz kell fordulni. Csonttörés, csontrepedés, fekvő beteg, műtét, maradandó sérülés, 1 éven belül 28 napon túli táppénz esetén. www.allianz.hu Fontos! Belföldi síelés esetén is ajánljuk, hogy egyénileg! köss prémium balesetbiztosítást.
Kaució - Letéti Díj
A kaució díja: 1000 Ft / jegy
A kaució díját a síbérletek ára NEM TARTALMAZZA!
A kaució díját csak készpénzben tudjuk elfogadni!
Utolsó körben a síbérletre befizetett kauciót a Hüttében / Kör-Bárban is lefogyaszthatod. (a kauciót nem áll módunkban a Hüttében / Kör-Bárban készpénzben visszaadni).
A beléptetés az osztrák pályákról már jól ismert SKIDATA, többször használható (újratölthető, visszaváltható) chipkártyás rendszerével történik.
A kártyákat mint adathordozókat több éven keresztül használhatjuk a Sípark területén - de vissza is válthatjuk legfeljebb, a síliftek leállítását követő 30 percen belül. Kizárólag sértetlen, nem meghajolt (megtört) kártyákat tudunk visszavásárolni!
Általános Vásárlási Feltételek 
• A síbérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veheti igénybe és vállalja, hogy a pályaszolgálat utasításait, a FIS előírásait betartja, mások testi épségére ügyel, baleset esetén a helyszínt nem hagyja el! Megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!
• A síbérlet kötelezően balesetbiztosítást is tartalmaz.
• Nincs visszatérítés: rossz idő, sorbanállás, a pályák állapota és száma miatt, a két órát meg nem haladó liftleállás ill.áramszünet esetén, valamint a bérlet elvesztése kapcsán!
• Visszatérítés csak sportbaleset ill. igazolt betegség esetén lehetséges, ha a bérletet legkésőbb az igényelt nap(-ok) kezdetén de. 10 óráig letétbe helyezik a jegykiadóhelynél!
• A Sípark sípályáit csak az érvényes síbérlettel rendelkező vendégek használhatják!
• A jegy ára az ÁFA-t tartalmazza!
• Kérjük, minden esetben őrizze meg a blokkot! Visszatérítésre nincs lehetőség, ha nem rendelkezik az általunk kiállított blokkal!
• Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fentartjuk!
• Nem megfelelő viselkedés a lift beszállóknál pl. tolakodás, 3. felszólítást követően, bérlet bevonást vonhat maga után!
• A síbérlet nem átruházható, bérlet bevonást vonhat maga után!
• A sí- és snowboard felszerelésen kívül egyéb sporteszközt tilos behozni a Sípark területére pl. szánkó, csúszka, snowbike, síroller.
• Sítúrázás: csak és kizárólag érvényes síbérlettel (legolcsóbb jegytípussal, pl. "Kezdők síliftjei" bérlet) engedélyezett a sípálya szélén, betartva a síkresz szabályait, amelyet folyamatosan ellenőrzünk.
• A kis Poma ("D" jelzésű) és a kis csákányos ("C" jelzésű) lifteknél, a helyi síiskola oktatásán résztvevők elsőbbséget élveznek a beszállónál.
• Sí- és snowboardoktatási tevékenység kizárólag a Mátraszentistváni Síiskola engedélyével végezhető a Sípark területén, engedély nélküli oktatási tevékenység bérlet bevonást vonhat maga után.
Korosztályok Jogosultjai
6 ÉVES KOR ALATT: a síliftek és a sípályák használata 6 éves kor alatt INGYENES, kivéve SíoktatóPark! Csak - síbérlettel rendelkező - szülővel használhatja a nagy pályákat, illetve külön bérlet nem kerül kiállításra a 6 éves kor alatti gyermeknek.
DIÁK: nappali tagozatos diák/hallgató (kizárólag érvényes magyar diákigazolvánnyal) veheti igénybe.
GYERMEK: 14 éves korig.
FELNŐTT: 14-62 éves korig.
SENIOR (nyugdíjas): 62 éves kor felett.
A JOGOSULTSÁGOT MINDEN ESETBEN KÜLÖN FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜL IGAZOLNI SZÜKSÉGES A KASSZÁNÁL!
Kedvezmények Jogosultjai
"NAGY CSALÁD KEDVEZMÉNY": 3. gyermektől vehető igénybe és minden gyermek 14 éves kor alatt van, akár 1 síző szülő esetén is. Kapcsolható a többnapos szülői bérletekhez is. A családi összetartozást dokumentálni (pl. TAJ, szem.ig.) kell. - Harmadik gyerektől csak 3000 Ft-ba kerül egy sínap, első 2 gyerekre nem érvényes a kedvezmény.
"ISKOLAI CSOPORTOK": kizárólag iskolai közösségek részére, hétköznapokon, 10 fő felett, ELŐZETES BEJELENTKEZÉST követően. Minden 15. fő után a kísérő részére 1db gratis jegy. A jegyeket csak és kizárólag egyszerre, a csoportot képviselő felnőtt veheti át.
"CSOPORTOKNAK": kedvezményes áron, egyedi árajánlat alapján vásárolhatnak síbérletet a csoportok is. A csoportos kedvezményt 15 fő felett, hétköznapokon (kivéve iskolai téli szünet és ünnepek) és ELŐZETES BEJELENTKEZÉST követően lehet igénybe venni. A jegyeket egyszerre, a csoportot képviselő személy veheti át.
A JOGOSULTSÁGOT MINDEN ESETBEN KÜLÖN FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜL IGAZOLNI SZÜKSÉGES A KASSZÁNÁL!

Fizetési módok
Pénztár: SZÉP Kártya, bankkártya, készpénz (az 1000 Ft-os chipkártya kaució: csak készpénzben).
Kölcsönző: SZÉP Kártya, bankkártya, készpénz.
Hóhatár Hütte & Kör-Bár: SZÉP Kártya, bankkártya, készpénz (ha már nem használja síbérletét, akkor az is beváltható: a kaució értékében).
Síiskola: készpénz.
Áramszünet és internetszolgáltatás szünetelése esetén a bankkártya terminálok nem működnek. Hétköznap (Mátraszentimre) Postán lehet kp-t felvenni.
Időszakok
Előszezon: 2018. december 1. - 2018. december 21.
Főszezon: 2018. december 22. - 2019. március 17.
Utószezon: 2019. március 18. - 2019. április 1.
AZ OLCSÓBB HÉTKÖZNAPOK SÍBÉRLET NEM ÉRVÉNYES A KÉT ÜNNEP (ISKOLAI TÉLI SZÜNET) KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN (2018.12.24 - 2019.01.02.)!